به گزارش روابط عمومی بیمه دانا، منصور حسینی در گفتگویی با تشریح عملکرد این معاونت در سال گذشته و اعلام برنامه های سال جدید اظهار داشت: عملکرد صادره در رشته های بیمه های اموال و مسئولیت از تاریخ اول فروردین ماه سال ۱۴۰۰ تا ۱۶ اردیبهشت ماه همین سال، از مبلغ ۴.۹۶۲.۳۴۲ میلیون ریال به مبلغ ۶.۵۳۲.۷۵۰ میلیون ریال از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تا ۱۶ اردیبهشت ماه همین سال رسیده است. به گفته وی، در بازه زمانی مورد اشاره، رشته های بیمه های اموال و مسوولیت حدود ۳۱.۶ درصد رشد داشته است.حسینی در خصوص عملکرد این معاونت در حوزه پرداخت خسارت نیز گفت: رقم پرداخت خسارت از مبلغ ۲.۴۶۶.۴۹۲ میلیون ریال در تاریخ ۱۶ اردیبهشت ماه سال گذشته، به رقم ۱.۹۴۷.۲۲۳ میلیون ریال تا نیمه اردیبهشت ماه سال جاری رسیده که حاکی از کاهش ۲۱ درصدی نسبت خسارت می باشد.
معاون فنی بیمه های اموال و مسوولیت اعلام کرد:
رشد ۳۱ درصدی تولید حق بیمه و كاهش ۲۱ درصدی نسبت خسارت بیمه دانا
ایران نیوز 24: معاون فنی بیمه های اموال و مسئولیت شرکت بیمه دانا، از رشد بیش از ۳۱ درصدی این معاونت از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
لینک کوتاه :
https://irannews24.ir/?p=36873
برچسب ها
خبر بانک مرکزی برای مستاجران:
وام ودیعه مسکن در تهران ۱۰۰ میلیون تومان شد
ایران نیوز 24: شورای پول و اعتبار رقم وام کمک ودیعه مسکن برای مستاجران تهرانی را به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش داد.
بیمه سامان، حامی نمایشگاه صنعت نساجی یزد
ایران نیوز 24: شرکت بیمه سامان در یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت نساجی استان یزد حضور فعال دارد.
تاکید مدیرعامل بیمه سرمد بر افزایش سهم فروش آنلاین
ایران نیوز 24: مدیرعامل بیمه سرمد گفت: سیاست جدی ما در سال 1401، توجه به فروش آنلاین بیمهنامه و افزایش سهم فروش آنلاین در پرتفوی شرکت است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.