وزارت خارجه ایران پیشتر کاردار سفارت یونان در تهران را احضار کرده بود. نفتکش روسی لارا (با نام قبلی پگاس) حامل ۷۰۰ هزار بشکه نفت ایران بود که روز ۲۶ فروردین امسال در آبهای یونان توقیف شد. سازمان بنادر و دریانوردی هم گفته بود در حالی که این کشتی به منظور حفظ ایمنی پرسنل و محموله نفتی به سواحل یونان پناه برده بود، ولی تخلیه بار صورت گرفته که این اقدام، «مصداق بارز دزدی دریایی» است.بر این اساس، «کشتی پگاس با شرایط آبوهوایی نامناسب مواجه شده و دارای مشکلات فنی بوده است که مطابق قوانین بینالمللی درخواست کمک کرده بود». بر اساس گزارش خبرگزاری آتن، این نفتکش به سمت شبهجزیره جنوبی پلوپونزی حرکت میکرد تا بار خود را تحویل یک نفتکش دیگر بدهد، اما شرایط جوی باعث شد تا در نزدیکی کاریستوس، جایی که توقیف شد، لنگر بیندازد.
یونان نفت توقیف شده ایران را تحویل آمریکا داد
برچسب ها
فروش مواد پتروشیمی توسط آموزش و پرورش؛ بنام فرهنگیان به کام مدیران سوپر انقلابی!
ایران نیوز 24: صندوق ذخیره فرهنگیان در سال ۱۳۷۴ تاسیس شد تا ذخیرهای برای فرهنگیان و منبعی جدید برای تامین رفاه آنها باشد. با این همه از همان ابتدا، این هلدینگ عظیم به محیطی مناسب برای شکلگیری فسادهای بزرگ اقتصادی و انحرافات مالی قابل توجه بود.
کاهش هزینه خوراک و لجستیک توام با افزایش درآمد و سود هزار تومانی به ازای هر سهم « بوعلی»
ایران نیوز 24: شرکت پتروشیمی بوعلی سینا که با نماد “بوعلی” و سمرایه اسمی ۳۵۰ میلیارد تومانی در بازار دوم معاملات بورس حضور دارد، شنبه ۱۱ تیر ماه با حضور بیش از ۶۱ درصد از صاحبان سهام شرکت، مجمع عمومی سالانه منتهی به اسفند ۱۴۰۰ برگزار کرد که در جریان مجمع ضمن بررسی گزارش عملکرد هیئت مدیره و تصویب صورت های مالی، از ۱۴۰۱ تومان سود خالص محقق شده هر سهم، ۱۰۰۰ تومان به عنوان سود نقدی میان سهامداران توزیع شد. این رقم سود تقسیمی برای سال گذشته ۵۵۵ تومان بود. “فارس” که مالک ۵۷ درصدی “بوعلی” می باشد از تقسیم سود بوعلی، ۲ هزار میلیارد تومان سود عایدش شد.
سه مانع بزرگ پیش روی توافق هسته ای
ایران نیوز 24: مشکل اساسی تهران در بازگشت به برجام بیش از آنکه اقتصادی باشد سیاسی است. رهبران ایران به توافقی که قرار است زنده شود، اعتماد چندانی ندارند زیرا بر این باورند که دولت های جانشین لزومی نمی بینند که از سلف خود پیروی کنند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.