در این دیدار مدیرعامل فولاد هرمزگان گزارشی از عملکرد تولید این شرکت ارائه و دادستان را در جریان مشکلات حوزه تولید قرار داد. دکتر معروفخانی هدف فولاد هرمزگان را تحقق شعار سال عنوان و عدم اختصاص برق به تولید را مهمترین مانع در این حوزه عنوان کرد. دکتر احمدی منش در این دیدار ضمن تاکید بر رفع موانع تولید، حل مشکلات این حوزه را مهم ارزیابی کرد و مساعدت خود را برای حل مشکل انرژی و تامین برق اعلام کرد. در ادامه این دیدار، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان به همراه مدیران فولاد هرمزگان از فولادسازی و مراحل تعمیرات سالیانه واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان بازدید و با کارگران دیدار و گفتگو کرد.
دادستان عمومی و انقلاب، میهمان فولاد هرمزگان
ایران نیوز 24: دکتر احمدی منش دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از فولاد هرمزگان بازدید کرد.
لینک کوتاه :
https://irannews24.ir/?p=40280
برچسب ها
در راستای مسئولیتهای اجتماعی فولاد هرمزگان صورت گرفت؛ احداث مدرسه ۱۲ کلاسه فولاد هرمزگان در شهرک پیامبراعظم
در آستانه دهه مبارک فجر صورت گرفت تولید تیرآهن H۲۲ در ذوب آهن اصفهان برای اولین بار در کشور
مهندس فتاحی تاکید کرد لامرد؛ بهشت رویایی سرمایه گذاران
در راستای مسئولیتهای اجتماعی فولاد هرمزگان صورت گرفت؛
احداث مدرسه ۱۲ کلاسه فولاد هرمزگان در شهرک پیامبراعظم
ایران نیوز 24: با حضور استاندار هرمزگان، مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان، فرماندار بندرعباس، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت فولاد هرمزگان، کلنگزنی احداث مدرسه ۱۲ کلاسه فولاد هرمزگان در شهرک پیامبر اعظم (ص) انجام شد.
در آستانه دهه مبارک فجر صورت گرفت
تولید تیرآهن H۲۲ در ذوب آهن اصفهان برای اولین بار در کشور
ایران نیوز 24: به همت تلاشگران کارگاه نورد ۶۵۰ و با همکاری سایر بخش های کارخانه، تیرآهن H۲۲ برای اولین بار در کشور در ذوب آهن اصفهان،تولید شد.
مهندس فتاحی تاکید کرد
لامرد؛ بهشت رویایی سرمایه گذاران
ایران نیوز 24: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با تشریح برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت این مجموعه از امضای سه قرارداد سرمایه گذاری با بخش خصوصی در حوزه های فولاد و پتروشیمی خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.